Wednesday 27 June 2012

Tea for me...

Starbucks is bezig met een het realiseren van een Tazo Tea Shop. Welliswaar in Seattle, maar toch.....! Als het goed is gaat de winkel in het najaar open. 
 
In de winkel komen meer dan 80 soorten thee van losse thee- blaadjes, thee-lattes en ijstheeën, aldus de Huffington Post.

Net als bij onze oude vertrouwde Starbucks kunnen we
ons buikje rond eten, maar dan onder het genot van een bakkie "Tazo Tea".

De winkel komt dichtbij het hoofdkantoor van Starbucks en zal een theebar krijgen waar gasten hun eigen theemix kunnen maken, met hulp van een ‘tea partner’ (gezelluggg). Het logo is wel anders dan het oude en inmiddels vertrouwde logo.

Plannen voor meer Tazo Tea Shops zijn er nog niet, maar eeehhh.......look what happened with Starbucks?!! Voortaan gratis Tea & Wifi?!!!!!
- X -
Aailove.......

Tuesday 26 June 2012

Big Love

Can someone send me over.... please !!!!



- X -
Aailove

Ssssttttttttt…



All I need is a pot of tea and peace……………….♥♥♥♥♥♥♥♥

Bouilloire bambou - Pièce mobile
shop.petitpan


- X -
Aailove

De ideale kast

Je eigen kleine winkeltje in je eigen huis. Netjes opgeruimd en niet te vol.
Ruimte voor al je schoenen en tassen … zodat je precies kan zien wat je hebt en
nooit iets kwijt bent...

              via designed for life

- X - 
Aailove

Thursday 21 June 2012

De Boom


Slapen in een boom, een idyllisch plaatje! Koalabeertjes, luiaards (ik zeg maar wat), aapjes en andere zeer ontspannen beesten, ze zien er altijd vredig uit, zo in die boom. Lekker op een stuk bamboe kauwen en je nergens druk om (hoeven) maken. Maar de werkelijkheid is net als met een heleboel andere 'ondernemingen' niet zo ontspannen.
Punt 1: Hoe kom je er in? Misschien voor die gorilla niet zo'n probleem, die heeft gelijk een gescrubte kont, maar ik, met mijn mooie Current Elliott broek, loop gelijk in mijn Albert Heijn Hipster (fuck it, dat zijn gewoon de beste). En wel zonder bonus, want dan ben je er nog niet. Ga maar eens een lekker plekje zoeken op zo'n tak, 20 meter hoog met een knoest in je achterwerk........waar dan (??????) en dan nog charmant want je moet er natuurlijk ook nog een beetje 'knap' bij liggen (stel dat er een woeste gorilla langs komt!!? Wat dan?????). Punt 2 hebben we dus stiekem al gehad.
Punt 3: ontspan!!! Waar is mijn iPod met die relaxte yogamuziek? Om nog maar niet te vragen naar mijn oordoppen (standaard kwijt). Normaal zou ik mijn wederhelft bellen en schreeuwen dat hij ze niet zomaar mag pakken en vragen (wel dreigend) waar die ze gelaten heeft (en ohhhhwww weeeeehhhhh als hij antwoord met "weet ik veel"), maar ja.......................mijn iPhone zit dus vast tussen die knoest en mijn rechter bovenbeen, dus bellen is geen optie. Goed, daar gaan we dus, ontspannen zonder middelen. Aan niets denken zegt men dan! Maak je hoofd leeg en in dit geval; word een met "de boom". Ken je dat, moeten denken aan niets en alleen maar denken; "denk aan niets, denk aan niets, fuck, het lukt niet, denk aan niets". Frustratie alom en als het je lukt om die ultieme ontspanning te vinden, stel je valt echt in slaap. Wat dan? Word je dan wakker, rekt je lekker uit en springt van tak op tak naar beneden om weer tot de normale gang van zaken (whatever that may be) over te gaan? Nee hoor, want punt 4 is nog lastiger dan punt 1. Al met al is het allemaal niet zo relaxt. En is niets wat het lijkt. Afgedwongen ontspanning is vaak de grootste spanning. Dus laten we spanning zelf nou maar positief benaderen, het opzoeken en in het diepen duiken, of in dit geval 'springen'! Kom uit die boom en DOE wat. Want als je leuk vindt wat je doet, zwaar of niet, is het leven toch veel leuker......?!




Ferm Living Tree lamp






Aai love boompjes, dat wel. En wil je nou toch een beetje rust in "de boom", hang hem dan naast je bed...



Klik hier als je hem wilt bestellen.



- X -
Aailove