Monday 30 July 2012

Sunday 29 July 2012

Susan Postma...

...en dan vooral haar 'Trimmed leather shopping bag in Black'. De details zijn prachtig!

Nog meer moois van haar hand op roomofsoes.com.

???

Beautyfull people.......

Saturday 28 July 2012

The Essential

Hij is fijn gebouwd! Hoewel ik best van wat body houd is hij zeer fijn om te aanschouwen. Ik houd ook van lange benen, maar hoewel deze ook niet zijn inbegrepen is dit toch een fantastische 'packet deal'! Ik zou willen dat ik hem in kon huren, maar uiteindelijk ben ik meer van de langere relaties (dat is in ieder geval wat me overkomt, ik vraag me af of ik er werkelijk voor gemaakt ben). Ik heb al stiekem aan hem gevoeld. Ik weet dat dat stom is want dit 'snoepje' smaakt naar meer. Zijn diensten worden aangeboden voor ietsje meer dan 2000 euro, maar dan ben je ook heel wat nachtjes 'zoet'.

Eigenlijk heb ik al besloten! Deze zware aantrekkingskracht is ook eigenlijk niet beheersbaar. Ik wil dat hij van mij wordt. Ik wil door hem geknuffeld worden. Ik wil bij hem liggen en........"slapen".

http://www.aupingessential.nl/

Bluepoint Knokke

Deze mooie winkel ligt vol met zachte, maar zeker zo mooie, stoffen in de vorm van "comfort-clothes". Iro , Vanessa Bruno Athe , J Brand , American Vintage , Sessun , Le Mont St.Michel , Acquaverde , I Love my t’s en nog meer "namen" waar we blij van worden.

http://www.bluepointstore.be/stores/bluepoint-knokke/

Friday 27 July 2012

Charles

Ray Kaiser Eames loved him.
It's all in.........

...a flight to Paris...

Nu, inclusief een warm welkom op Charles de Gaulle airport. Laat de ballenbak voor wat het is en check de VIP-LOUNGE van Ikea! Zoals altijd praktisch en comfortabel en natuurlijk.....een speelkamer!

Een warm welkom dus.....maar hoe fijn wordt het wachten op je vlucht....terug?

Tot 5 augustus 2012......fligh!!!!!


Thursday 26 July 2012

Oh Zola.......

Zelfs bij 27 graden celsius is het 'cool' shoppen bij Zolamanola!!!
www.zolamanola.nl

- X -

Aailove

Tuesday 24 July 2012

...

Zolang ik heel af en toe blij ben dat ik 'eindelijk' even niets heb, gaat het goed! -X- Aailove

Monday 23 July 2012

Monday 16 July 2012

Grootspraak...

Psssstttt.....maak die kleine kans eens groot..... -X- Aailove

Friday 13 July 2012

Thursday 12 July 2012

Tuesday 3 July 2012





Sing-a-long! Shop-a-long!
















True Blood





Gisteren had ik hem eindelijk in mijn bezit, True blood seizoen 4. Na maanden wachten en zwaar afkicken omdat ik de vorige drie seizoenen in een keer kon doorkijken , kon ik eindelijk gehoor geven aan mijn verslaving. En wel 12 afleveringen lang , 12 afleveringen met wasborden ( niet normaal, vampieren , politiemannen, zelfs de weerwolf heeft een lijf om af te likken),soekie, wilde nachten ,duistere  verhalen en Eric! Ik heb mij daarom ook opgesloten thuis en afgezonderd van de  buitenwereld … en o wat was het fijn … en o wat is het verschikkelijk dat ik nu weer moet wachten.

-X-
Aailove

Monday 2 July 2012

MAANDAG

Maandag, die  na een zwaar weekend. Ja, ik heb het specifiek over deze maandag want meestal valt deze wel mee. De bruine prut uit de koffiecorner (eigenlijk mag deze corner dus niet zo heten) die mijn collega net weer komt brengen, doet niet wat het hoort te doen. Ik zag het vanochtend in de spiegel en heb (na bijgekomen te zijn van de schrik) echt mijn best gedaan, maar helaas. Ik kwam hier niet zonder een "ontzettende leuke (?????) opmerking" binnen. En eerlijk is eerlijk, ik voel ze ook hangen……..de kipfiletjes onder mijn ogen. En al die mensen…………snapt dan niemand dat ik helemaal niet wil praten en gewoon boos achter mijn computer wil zitten. Jaaahaaaaa, ik heb een heel leuk weekend gehad anders zag ik er nu toch niet zo uit!!!!!!! Ik weet het, gewoon sociaal gedrag, maar als ik jou op straat vraag hoe het gaat wil ik toch ook alleen het woord ‘goed’ terugkrijgen en een eventuele ‘met jou ook(?)’.