Thursday 27 September 2012

Huis in de zon..

Spanje..

 
 
 
 
 
-X-
Aailove
 

Kijken Kijken Kopen

Bregje Lampe geeft, toch nog verborgen schatten prijs in onze mooie hoofdstad!

Een leuk, maar zeker ook een leerzaam boek! Ik ben weer wijzer!

Oh ja! De tekeningen zijn van de hand van Monique Wijbrands! Top!

Thursday 13 September 2012

Sarjaton by IIttala







Foto: This is Sarjaton. Meaning ‘no series’ in Finnish, it’s a range that redefines the freedom of flexibility. 

The essential parts that can be used whenever for whatever play just as well together as by themselves. Touch the embossed plates, enjoy the soft, muted tones of the colour palette or make your own personal compositions.

Shaped by tradition, tailored for today Sarjaton gives you the natural tools to create, as you like.




 
 
Fantastisch , zal prachtig staan in mijn nog te bestellen nieuwe keuken.

Friday 7 September 2012

Voor al je tijdschriften...




via



Wat is hij mooooooi !

Deze herfst dan ?



Op zaterdag 22 september staat de zon precies boven de evenaar waardoor dag en nacht overal op aarde even lang duren. Voor ons betekent dit simpelweg de eerste herfstdag. Let's start!
 
Pinned Image
via loesje

 
 Er staat in mijn omgeving een zwaar verbod op het ook maar denken aan de koude kliederboel die op onze 'fantastische' zomers volgt want 'we balen'. We balen dat we zo weinig zonuurtjes hebben gehad. En misschien is dat zo, maar ondanks dat kan ik ook smachten naar het seizoen dat volgt (nu moet ik wel eerlijk toegeven dat ik er in mei al een paar gepikt heb in het heerlijke Bali). Wisseling van spijs! De garderobe door en opruimen, nog meer opruimen (ja, dit doe ik in fases zodat ik er niet van wakker ga liggen want ik ben nogal nostalgisch als het om mijn fondsten gaat). En dan concluderen! Concluderen dat ik nog werk te doen heb. Concluderen dat ik nog een mooie 'classic blue skinny' mis. Dat ik mijn zwarte pumps op voorhand al weg gedaan heb en dus echt nieuwe moet en voor de wat meer basic outfit wens ik ook nog een paar in een goede knalkleur!
Wat mooie hempjes in warme herfstkleuren zijn ook welkom en het zelfde geldt voor die voor daarover. Aangezien ik zo nog wel even door kan gaan is de conclusie van de conclusie dat ik nog genoeg te doen heb.


Daarnaast wordt het deze herfst toch echt tijd voor een echte 'Stutterheim Raincoat'. Zo mooi, zo basic en zo fijn, maar oh zo duur. But then again.......ik bespaar een hoop door iedere dag op mijn fiets naar mijn werk te gaan waarbij ik tijdens de fietstocht vaak genoeg heb gebeden om die mooie jas. Dit maakt de Zweedse Alexander Stutterheim bijna mijn god, maar dan heb ik wel meerdere goden en godinnen (Isabel, Chloe, Alexander, Marc, Patrizia...).
 

photo.jpg
via


Maar om terug te komen op het punt! We kunnen weer! We kunnen weer speuren (alsof ik daar niet iedere dag mee bezig ben), we kunnen weer aanschaffen (uiteraard met beleid en wel overwogen), maar het kersje op de taart is natuurlijk het dragen, want niets is fijner dan mooie, zachte, nieuwe stofjes om je lijf.


Ik heb er zin in en als het mij niet meteen lukt.....we always have Paris (al is het alleen maar ter inspiratie.....voor een nieuwe conclusie;-)


- X - Aailove


 

But it's soooohhh good!

**********good night world*********

Wednesday 5 September 2012

Wachten??????

Arnhem=Design

Dat Arnhem bol staat van designtalent en dat er als gevolg hiervan een hoop moois te vinden is wisten we al! Maar door hun krachten te bundelen op Facebook, maken ze het voor de rest van het land nog toegankelijker.

www.facebook.com/ArnhemDesign

Leuk!!!!!!

Houzz

En heb je niets van Ikea (kan dat?), ga dan naar www.houzz.com of download de app voor nog meer binnenkijkers!

- X - Aailove

Tuesday 4 September 2012

Ikea ps at home

Weer een super idee van ikea. Iedereen heeft wel iets van ikea thuis staan en dat willen ze bij ikea zien. Dit is een platform waar mensen foto's van hun interieur, inclusief de ikea meubelen, kunnen posten en die kunnen delen met anderen en wat is er leuker dan bij anderen binnen kijken !!



[KASIA ORWAT]

[Eda Blum]

[gergely bagameri]

[Robbert & Lester]

Maak snel een account aan en post je eigen huis !

Saturday 1 September 2012

Please smile!!!

De nieuwe boxen van Ferm Living zijn eigenlijk te leuk om een functie te hebben. Nog een fantastisch 'bedenksel' op de lijst van Ferm Living! Deze 'totempaal' doet het ook prima als accessoire.

www.ferm-living.com

- X - Aailove