Thursday 29 November 2012

Tuesday 27 November 2012

Maps by Herb Lester

via

..


 

Kerstboom nieuwe style



Heb jij ook geen ruimte voor een kerstboom, heb je ook geen zin in al die naalden , en vind je de standaard neppe kerstbomen ook zo lelijk ( de ergste vind ik wel die dan net echt moeten lijken ). Dan heeft ikea ( WHO ELSE ?? ) de oplossing .. eentje op stof ...

Ik zeg kerstboom nieuwe style...


MARGARETA Fabric IKEA







Monday 26 November 2012

'kind' of style....

Vreselijk vond ik het, kinderen die erbij lopen als volwassenen, alsof het niet leuk is om de onschuld in je rugzak te hebben. Alsof het niet fantastisch is je spijkerbroek aan te trekken, een simpel truitje aan te trekken, sjaal om, gympies eronder en KLAAR.

Maar mijn mening was vooral gebaseerd op het bloot, de make-up, de hakken en de rest van de dingen waar ik op mijn 13de/14de totaal geen tijd voor had om aan te denken. Wat zeg ik? Ik was mij er niet eens bewust van. Jammer, want het kindse op straat verdween en zij zijn de toekomst (en dus mijn hoop).

Maar ik ben blij te kunnen vaststellen dat het tij keert, dankzij de casual style met een vleugje adult style waarop velen labels inspeelden en tal van buitenlandse invloeden is het oude 'Cool' vervangen door 'a new kind of Cool'. Vol blijdschap geniet ik weer meer en meer van het straatbeeld en voel ik mij niet meer kindser (jonger zou hier ongepast zijn gezien de vreugdetekenen om mijn ogen) dan de gemiddelde puber. Fijn en comfortabel! Voor hen en voor mij.

De lol is terug en de 'kids'.......are kids again, maar dan stylisch verantwoord.
WITHOUT EVEN KNOWING IT!!!!!

Maar ZARA weet het wel!!!

- X -

Aailove







...een beetje kleur tegen al dat witte wit.

Altdeutsche Clock
by Studio Job

Via: Moooi

Tuesday 20 November 2012

The truth.....

Romance...

Allt HOME ❤❤❤


Home is een prachtige collectie van Allt en gericht op de voorkamer van ons huis. Deze collectie is een welkome aanvulling op het meestal ondergeschoven kindje van ons huis. Daar waar we meestal even snel doorheen lopen, maar waar de traditionele warmte voelbaar moet zijn voor iedereen die welkom is. Via FAB.

Het bitterzoete wintergevoel....

The Dark Chocolate Snowman
(via www.gifts.com)

it is 2013 guide to Manhattan !


Thursday 15 November 2012

IN LOVE..

Alles klopt aan deze stoeltjes...de kleur, de vorm, de kussentjes.....!

Het enige wat niet klopt is dat ze niet bij mij thuis staan. :(


                                                                              via

Wednesday 14 November 2012

H&M s/s 2013

Na een zomer en een winter het echt niet meer kunnen vinden bij de H&M en ik banger en banger werd voor het feit dat de liefde echt over zou zijn (zelfs voor goede basics kon ik er niet meer slagen, met als gevolg dat mijn hemdjes bijna uit elkaar vallen) heb ik nu weer hoop.





Monday 5 November 2012

Ergernis...

 

De Red, het juli nummer, een letterlijk onder (het bed) geschoven kindje. Half uitgelezen, kreukels en je kan zien dat hij in mijn tas heeft gevochten voor zijn leven. Maar 'uit' is hij nog niet (ik moet hem ook eigenlijk in één keer uitlezen, maar wanneer? Tijd....ander hoofdstuk....zucht). Al bladerend realiseer ik me waar ik ben gebleven. En dan zie ik het (weer!!!!!) staan; "Wat wil de man". Nee, ik vergeet het vraagteken niet!! Het staat er gewoon niet meer. De vraag is dus een gegeven geworden. En weer wordt het beschreven. De man is de man niet meer, verloren, op zoek naar het zweet, het bier en de schunnigheid. Op zoek naar de oplossing van het mysterie genaamd 'vrouw' (natuurlijk vooral in de spottende vorm). En dan hebben we het nog niet gehad over de andere helft van de zoekende mannen. Deze dragen de naam 'Metroman'. Mannen die hun diepste gevoelens durven te uiten in de ruimste zin des woords. Zichzelf verzorgen, praten, met hun mond dicht eten, kortom....gewoon een beschaafde man.

everelle:[by Jonathan Canlas]
Ik begrijp dat er over geschreven wordt en zelfs dat het gelezen wordt. Maar eigenlijk is het beter van niet! Hoe meer we iets gaan analyseren, hoe meer we de details gaan zien. En wat zijn daar de toegevoegde waarden van? Is het fijn om te weten dat hij raar kauwt? Ik hoef dat eigenlijk helemaal niet te weten.


Eerlijk gezegd weet ik niet wat ik zelf wil! Waarschijnlijk altijd dat wat ik niet heb, aldus de verwachting van de grote 'stempelmachine' der mensen. Zullen we gewoon kijken of het klikt en ontzettend veel LOL hebben, er niet bij nadenken, het analyseren overslaan en de boel de boel laten?! Dan gaat er misschien een nieuwe wereld open! Eentje waar we gewoon verliefd worden en dan.......zien we wel weer of dat voor altijd is of gewoon....voor 'nu'!

hoe leuk..





































































Deze toy stories door Aled Lewis ..