Saturday 19 July 2014

Perfect.....

THE BEST BREAD

THE BEST EGGS

THE BEST MAYONAISE

&

THE BEST MAN IN TOWN

GOODMORNING SATURDAY!



Wednesday 16 July 2014

Saturday 12 July 2014

Het kuiken......

Ken je ze de zogenaamde 'klein maar fijn' mannen. Je ziet direct aan hun houding en uitstraling dat ze zichzelf al overtuigd hebben. 'Ik ben lekker' lijken ze van de daken te schreeuwen. 

Wij begrijpen het niet. Maar wie zijn wij? Gezien het verbazingwekkende feit dat er een grote groep vrouwen dus gelooft wat deze 'man' of beter gezegd; dit 'mannetje' presenteert. 

Hoe kan het dat wij, ja 'wij' hebben weer eens een 'punt', een "kuiken" zien (kuikentje is hier niet toepasbaar door de aaibaarheid van het woord), maar dat de houding van deze kleine en op latere leeftijd meestal wat vadsige en kalende man, de mooiste 'kippetjes' van hun stok laat glijden?

Zijn ze in de aanbieding? Krijg je er een paar Rag & Bone laarsjes bij? In het praatwolkje boven mijn hoofd is geen plek meer......zoveel vraagtekens!!!!! Code rood!!! Zijn ze misschien toch sexy? Ik vind iets aparts ook altijd fijn. 'Jij toch ook?', 'Ja, ik ook!!'. 

Maar geld kan het toch niet zijn. Toen ze de 'kippetjes' binnen hengelde waren ze nog niet succesvol, dus ook niet rijk. Toen hadden ze waarschijnlijk wel nog een lekker koppie op hun kleine, donzige kuikensrompjes. Maar is dat genoeg? Toen wel (denk ik).

Daarnaast......de vrouw is toch slim genoeg om te weten dat het groeiproces op een gegeven moment ophoudt. 

Of voelen die specifieke vrouwen het beter aan. Misschien is het waar en heeft het 'kuiken' juist heel veel zelfreflectie en is dat bewustzijn zijn redding op het gebied van 'knokken'. Het 'kuiken' moet wel, anders wordt hij verpulvert door 'grote' kapers en is zijn legkip weg!

We moeten hier toch ergens raak slaan?! Succesvol staat vaak gelijk aan klein en goud aan (en om) de arm! 

Ach.....blij toe.....stel dat al deze vrouwen ook een lange man op hun wensenlijstje zouden hebben staan......de volgende crisis zou in aantocht zijn en we waren al zo goed in delen....toch??? Aai.....!